Dag120: Fraser Island Tour: Dag3 (12/02/2018)

De laatste dag begint met heel kleine oogjes, amper een uur of 3, misschien 4 na het slapen gaan is het tijd om de zonsopgang te bekijken. We zijn amper met 4: nadine, één van de zweedsen en Sabrina (NL). Een paar springfoto’s, een timelapse videootje van de opkomende zon om 5u30 en een paar mooie zonnegloed foto’s later probeer ik nog wat bij te tukken... helaas... de zon brandt teveel, ik lig te ongemakkelijk op dat verdomd dunne matje, etc... excuses zat.
Het feestje in het kamp zelf moet ook de moeite geweest zijn aan de gezichten van de anderen te zien..  Op naar Lake McKenzie, het meest gekende meer van Fraser Island en zelfde soort als ons eerste. Wat geplons later liggen we allemaal knockout terug uit te rusten onder het plotse wolkendek.
Rest nog de rit terug naar de ferry, de overzet en het uitwisselen van de foto’s, nog wat lezen en een pizza eten aan het strand in Hervey Bay omdat het daar wat winderig en dus frisser is. Ik haal verrassend vlot 22u alvorens ik toch mag toegeven aan de vermoeidheid en zalig ZZZZZZZ.


Geen opmerkingen: