Onverdraagzaamheid

Guilty.
As Charged.
Miserable and Confused.

ik heb mijn grenzen bereikt. ik ben onverdraagzaam geworden. Toch op resto hier in Olland. Vandaag had ik weer prijs. Gaucho's. Lekkere argentijnse steak, goeie sfeer, goeie bediening. Niet meer dus. Ook hier is de staff die hier tot nu toe zag vervangen door een deel onderbetaalde jobstudentjes die nog alles moeten leren. Niks op tegen, maar dat ze toch wat van begeleiding hebben.
Mijn voorgerecht was er voor mijn pintje dat ik 5 minuten eerder dan het voorgerecht besteld had..... en zo liep er nog van alles niet echt volgens de "regels van het spel"..... Hatelijk.

De meeneem-chinees met 5 tafeltjes waar ik op "s maandags af en toe eet, houdt gelukkig zijn standaarden hoog. Er zijn dan ook geen jobstudentjes en de singapore chicken is er overheerlijk !! Maar ne mens kan daar ni alledagen eten en ik geniet eigenlijk wel wat van mijn zwerftochten door het stad en dito resto-keuzes. Maar als mijne baas mij 30 EUR + moet terugbetalen voor een maaltijd verwacht ik ook wat kwaliteit.

2 opmerkingen:

Koop zei

Wat leren we hieruit? Dat je DRINGEND uit Nederland moet terugkeren!! Je zal dan misschien even de Trial Separation Blues hebben, maar we zullen je opvangen met stoofvlees en frieten in de Zurich. Kan je daar een blogverslagje over schrijven, de bediening is er zoveel beter.

Shamrockske zei

Koop,

als ik me niet vergis heb jij in de Zurich toch ook al eens een koffieke ter compensatie van de waldorf salade gehad. Heb ik ook al eens 3 kwartier moeten wachten op mijn stoofvlees....

maar tis wel lekker stoofvlees natuurlijk....