Denis Nowé

Gezien de gebeurtenissen van de dag, gisteravond schoorvoetend, met enige tegenzin richting de schouwburg getrokken om er te gaan lachen. Denis Nowé, p.u.n.t.d.i.c.h.t.e.r van beroep, comedy qua genre. Sorry Comedy, met grote C want vanaf de eerste seconde was het raak. Na 1 minuut hadden we al meer gelachen dan de hele show van Bert Kruismans vorige zaterdag samen.

Zitten op zijn barkruk, schuchter rond kijkend en voorlezend uit zijn bundel "mooie meisjes duren niet lang" en sec, sec, sec, droog. "Ik maak gedichten over liefde, geluk en sex." En zo was het ook, licht tot zwaar aangebrand, vrouwonvriendelijk, blond onvriendelijk, maar steeds met zo'n knipoog, woordspelingen, .... (het ozongat, de turk aliplast, ....)

Enige nadeel is dat je echt geconcentreerd moet zijn om alles te absorberen, sommige woordspelingen zijn fijnzinnig dat het pas na enige tijd duidelijk wordt. Nadeel noem ik dat dan, man man man. Na al de tranen van deze dag, waren dit tranen van het lachen. Zijn cover versie van "eenzaam zonder jou', 'niet eenzaam zonder jou' inclusief inleiding is gewoon hilarisch.

Check him out !

Geen opmerkingen: