Triggerfinger@Kneistival

Na heel wat hemelturen toch maar besloten om naar 't Heldeplein in Heist af te zakken voor Triggerfinger. Groot Gelijk voor Ikke !!!

Het deed me allemaal wat denken aan wat er zich dinsdag op de Peyresourde afspeelde. Er was heel wat nattigheid in de lucht (letterlijk dan in Heist), de donderwolken pakte zich samen, maar het gebrachte spel was spectaculair. Het gevecht tussen Contador en Rasmussen om elkaar los te rijden, het uitdagend ernaast gaan rijden, het tempo weer optrekken, het bijtend aanklampen, het hoekige sleuren aan die fiets om vooruit geraken.....

Wel, zo klonk het antweeiiirpse trio: hard, hoekig, wars van alle regels, de nodige tempo vertragingen/versnellingen, Fantastische versies van 'Inner Peace" en "Little Teaser" (de enige song die opent met een drumsolo, zie ook 't filmpke onder). Een karrevracht nieuwe songs die het allerbeste voor de komende cd laat vermoeden en dan afsluiten met een uitgesponnen versie van "Commotion" van CCR. Niets dan RESPECT !!!! voor deze jongens. Het is mij een raadsel waarom ze niet groter, bekender, populairder dan pakweg den Admiraal zijn.

Onder invloed of niet, een mooi spectakel.

Check them out ! Hier

Toen werden de hemelsluizen opengezet en besloot het mietje in mij de goede herinneringen aan A Brand van vorige jaar te koesteren en drogere thuis-oorden op ge zoeken.

Geen opmerkingen: