Kleinzierig

Man man man, ik heb tijdens het bekijken van de nachtelijke loop van het nieuws met de mond open van verbazing zitten kijken. Ja, ook om de verspringer met speer in zijn zij. Speervangen was desrtijds een geliefkoosde 'nieuwe sport" voor de olympische spelen als diepzeeschaken.

Maar vooral om de kleinzierige reacties van onze limburgse vrienden uit Bree: Het Nieuws,
Het Nieuwsblad/De Standaard en
Het Laagste Nieuws/De Morgen .
Kim Clijsters wou in alle rust en familiekring trouwen en had de media en publieke opinie verschalkt ! 't kind was om 6u 's morgens getrouwd (met wat medewerking van Jaak Gabriels, profiiciat man). En nu staat het dorp op zijn kop???? Omdat ze er niet bij waren???? Als ik mij niet vergis loopt ze al maanden te zeggen dat ze het privé wil houden en dat ze in september een groot volksfeest voor haar fans wil geven !!!! "We hebben haar altijd gesteund en ik vind dat dit niet kan" zegt de madame met de stijlvolle kinpiercing in Het Nieuws.... Als je dus eens om 4u 's nachts opstaat om naar een tennismatchke op TV te kijken, krijg je zowiezo het recht om een trouwplechtigheid bij te wonen (openbaar of niet)..... Zoveel respect hebben ze dus voor dorpsgenootje....

Dat volksfeest....


1 opmerking:

Koop zei

Big ups voor de scherpe analyse, Shamrock - vond het inderdaad ook erg (en erg Vlaams weer) wat er gebeurde. Iedereen maar toeteren dat ze recht hadden om erbij te zijn, pffft, nougabollen - Kim heeft haar fans al méér dan genoeg gegeven tijdens haar tenniscarrière zelf. En enkel tijdens en rond het tennissen hoeft (hoefde) ze een publiek figuur te zijn.

By the way: mijn moeder had amper twee dagen voor de trouw wél een hartverwarmend gesprek met de ouder s van Brian Lynch - eat your heart out, frustrated press boys!