Reclame

Mijne maat Serge heeft een paar weken geleden zijn eigen zaak opgestart. Dit weekend hebben we met een paar vrienden en familieleden de wandelschoenen aangetrokken en zijn we Groot Zedelgem en omliggende ingetrokken om de eerste reclamefolder in de brievenbussen te gaan steken.

Het moet gezegd, mijn respect voor de facteur is de hoogte ingeschoten. Sommige brievenbussen staan/hangen echt op lastige plaatsen: aan het einde van een paadje waar je eigenlijk niet moet zijn, op enkele centimeter boven de grond, verborgen in de struiken, .... Verder zijn de verschillende types ook niet altijd even makkelijk: degene waarvan de klep naar buiten moet geopend worden (2 handen nodig), degene waar nog allerlei koude werende borsteltjes of klepjes achter zitten, van vele is het niet meteen duidelijk hoe ze nu moeten geopend worden, bij anderen raakt je hand dan weer vast om dat je zo hard moet duwen om het blaadje erdoor moet krijgen.... RESPECT voor die mannen die dat dagelijks, door weer en wind, doen.

Het was natuurlijk ook gezellig in groepjes van 2 de verschillende wijken te bewandelen, huizen te keuren (de loppemse wijk "De Vijvers"), de volkse kaffees uit te proberen,... terwijl de hoogzwangere Bernadette een lekkere maaltijd aan het bereiden was :) Zaterdag heb ik met Frederik Loppem onveilig gemaakt, zondag ben ik met Berna's dochter Jumpersl3t de great city of Aartrijke gaan bedelen, allee, toch ene kant terwijl Serge en Frederik nat werden aan de andere kant van het dorp.

Gezellige meid die Jumpersl3t, smoor op haar liefje, spuit vrijuit haar mening met de nodige grapjes en ja, ze doet aan jumpen (neen Bata, ze tennist niet)

2 opmerkingen:

Koop zei

Hey separatist - die links naar "zijn eigen zaak" werken niet.
En dat jumpen lijkt wel hucklebuck voor gevorderden ;-)

Koop zei

Nu werkt de link wel

en wat zie ik: concurrentie voor mijne vriend Raf in Limburg, dedju.

Heusden Bal!
http://www.eurosys.be/winkels/