Uitstapje (3)

Na de leuke wandeldagen in de natuur was het weer tijd voor de stad: Kyoto.
Eerste dag Zilveren Tempel en Filosofenpad met als gevolg zere voeten van de "lange" tocht. Tweede dag, heerlijk rondgefietst in 't zonneke langs het water, botanische tuinen, tempels, "kastelen" en tuinen.

Vooral de Gouden Tempel, het Nijo kasteel en Fushimi Irani maakten indruk. Hetgeen de kok 's avonds klaar maakte ook. Sushi, Sashimi, Tempura en nog van die lekker dingen... zijn prijzige prijs meer dan waard.

Gister dan naar Nara geweest. Toch indrukwekkend dieje Boeddha. 's avonds was de deur van het Belfort helaas gesloten, kzal in Brugge nog eens naar boven moeten gaan, maar of daar ook zo'n grote klok hangt....

Vandaag beetje van een reisdag wegens laat op gang geraakt en connectie gemist wegens informatie aan't winnen bij de info. Maar samen met 't zonneke toegekomen op Naoshima, beete een kunsteiland.

en wat staat er in zo'n gebouw, behalve een flauwe Warhol, een indrukwekkende Yukinori Yanagi en een leuke Bruce Nauman? een pc, waardoor ik dit kon tokkelen. Morgen weer verder, terug wat richting natuur.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

oke, geen natuur dus

Koop zei

heb je Fuzzy Zoeler niet mee op reis genomen, om wat kiekjes van lokale schoonheden door te sturen?