Nazomer

Heerlijk weertje dit weekend en een mens trekt zich daaraan op.

Maar eerst was er vrijdag Grant Lee Phillips in 't MaZ. Ik ken het werk van zanger van Grant Lee Buffalo nu niet zo goed (noch dat van GLB zelf), maar het gaat om mooie liedjes, m.i. vooral door de mooie arrangementen. GLP was echter alleen met zijn gitaar en als niet die-hard kon het mij weinig boeien en verkoos ik al rap het leuke gezelschap aan de bar. Een uitgebreider verslag waar ik me volledig kan in terugvinden vind je hier.

Zaterdag veel genoten van 't zonnetje, iets minder van Perceptie versus Realiteit en Metaalgrenzen , maar dat mocht de pret niet drukken. Daarna was het wat slepend richting de loppemse sporthal. Buiten spelen in het zonnetje had nog steeds de voorkeur boven de donkere sporthal. Gelukkig mochten we daarna naar de bikersloft in Oudenburg voor een gezellig verjaardagsfeestje met de Cover Store (idd Patrick Deloof & co). Het eerste deel wat meer rock, 't tweede deel wat meer pop.

De zonnige zondag werd in het donker afgesloten met MiDo & dochters. T.t.z. het koor waarin die meisjes zingen. Een aangenaam uurtje meisjesstemmen werd het. 't meest onder de indruk was ik van (jammergenoeg, het enige meerstemmig lied van de avond) een of ander klassiek lied (was het van jeremy hatfield?). Eindelijk ook nog eens een frisse versie van "Solsbury Hill" gehoord (ik ben die originele versie kotsbeu gehoord), evenals een heel gevoelige "True Colours".  Afgesloten werd er met de leuke versie van "ik zie je geirn" en "I Fail", waarin de beats van Reggie toch iets teveel de stemmen overtreffen. "With or Without You" was de bis. Opnieuw een gevoelige versie. Een aangenaam avondje met Scala dus.

1 opmerking:

Mitch zei

Inderdaad leuke zondagavond. Ik was blij om mijn dochters ook eens aan het werk te zien in een uniek kader (de markt van Brugge) en in goed gezelschap. Bedankt voor de pintjes.