Ondertussen

Met het slotweekend van Klinkers voor de boeg en terwijl we de nattigheid buiten voorlopig nog even van binnen bezien, denken we nog even terug aan de muziekjes die we gezien hebben:

Een leuk zonnetje begeleidde de Intergalactic Lovers donderdag op Vama Veche. Leuk bandje, moet nog wat aan power winnen, maar goed verteerbaar. The Flying Horseman kon me minder bekoren.

Voor vrijdag was Gruppo Fantasma aangekondigd als "Funky Funky" en "partyband van Prince" maar dat schepte verkeerde verwachtingen. 't is een salsa/mamba/merengue band en kregen makkelijk 't publiek mee. Ojos de Brujo had er in het begin wat meer moeite mee, maar uiteindelijk het toch. De mix van rap & flamenco & arabische invloeden blijft werken, al begint rap me toch iets teveel de bovenhand te halen. Leuk feestje in elk geval!

Zaterdag was een mix dagje. Eerst Capsule op Vama Veche (niet echt je dat), dan Merdan Taplak Orkestar op Klinkers. Wat een feestdeuntjes waren me dat?! Blazers op populaire beats opgezweept door een hyperkinetische dj. Niet echt super origineel maar het werkt wel !! Daarna was het de beurt aan Filip Kowlier, de reggae versie dus, klein halfuurtje gebleven en het klonk allemaal redelijk oke. Daarna vlug terug naar het astridpark waar Motek ondertussen aan hun set begonnen was. Stevige postrock om de avond af te sluiten. allez, op't feestje in den esta na dan.

Alle vermoeidheid werd er dan 's anderendaags uitgefietst met de Wivo-heren & co.

Geen opmerkingen: