Black Box Revelation @ Zwerver

Vorige week vrijdag ben ik voor het eerst sinds veel te lang geleden nog eens richting Leffinge getrokken.

Drive By Maria mocht open en deden dat met verve. Stevige rock gebracht met de nodige energie. Een drummer/zanger die zanger/gitarist wordt en klinkt als een kruising tussen David Grohl, Bruce Dickinson en Bret Michaels, een gitariste met de attitudes van Eddie Van Halen, .... en vooral stevige, goeie songs... Soms wat puberaal qua teksten ("I wanted to kiss you, but you were lying on the floor", in het liedje over fruitbiertjes), maar ze stonden er en de aanwezigen knikten dat het goed was.

Daarna was het de beurt aan The Black Box Revelation. Die gasten bevestigden wat ze de vorige keren toonden= dat ze met zijn twee├źn een wervelende show met fantastische songs en bomvol energie kunnen van maken. Ze hebben ook een paar nieuwe nummers gespeeld waavan zeker het openingsnummer moeiteloos naast de rest kan staan. Daverende drums, snedige riff erover heen.... Wow.... Enige vraag die blijft was waarom de zanger/gitarist zo enorm wankel op zijn benen stond tussen de nummers door...(eigenaardig genoeg wel redelijk stabiel tijdens de nummers).

Om de avond af te sluiten zijn we dan nog even naar het heropende "'t Risico" geweest. Beetje thuiskomen is altijd leuk.

Geen opmerkingen: