For those who like to rock, we salute

Drums die tegen je borst stoten, gitaarriffen die je ribben bespelen, een geluid die langs je oren binnensluipt en in je hoofd blijft hangen en dat 2 keer: Black Box Revelation & Triggerfinger Vettige blues, stevige rock van eigen bodem. Heerlijk en heel rijke ervaring.

De jonge gasten mochten openen en deden dat even stevig als voor SeaSick Steve. Wat die met zijn tweeën brengen is erg erg goed. "Gravity Blues", "I Think I Like You" en "Never Alone/Always Together" zijn echte pareltjes. Hevige drums om te openen en dan dat smerig gitaartje erbij... meer moet dat niet zijn. Tot LL !

De oudjes dan. Lange Polle was er deze keer niet bij, hij werd voortreffelijk vervangen door ene Renaud. Het was een aangename voortzetting van het voorprogramma. Alleen nog iets luider, iets harder, iets smeriger en iets meer 50's. "First Taste", "Halfway Town" en "Angelene" waren hoogtepunten. Eerste bisnummer was ook prachtig: Ruben die solo één of andere bluescover bracht, zich in allerlei bochten wringend, stampend, sleurend, trekkend, schreeuwend,... Net als de vorige keer een stevige set die afgesloten werd met uitgesponnen "Commotion" van CCR.

Geen opmerkingen: