Van alles

Zaterdag heeeel lekker gegeten in het pomphuis met de kjoeprezen, kjoepranen, leuk gezelschap ook, alleen waren de pralines wat hard voor de tandjes :)

Maandagavond richting AB getrokken voor spetterend optreden van the black box revelations. Lekkere, smerige, stomende bluesrock. Heerlijk wat die jong gasten brengen. Hall die agenda's boven en schrijf in op 28 maart 2008: De Zwerver samen met Triggerfinger. Hoofdact vorige maandag was SeaSick Steve, goedlachs, alleen, mooie, grappige verhaaltjes en lekkere hobo blues... Swingend, vettig, .... en veel te kort. amper een uur en 1 liedje. Ook nog opvallend in de AB, het grote aantal west vlamingen,... Koop ging zich weer doodgeêrgerd hebben.Dinsdag was het dan het verjaardagsfeestje van Annemie (mevrouw Piv Huvluv) in het Manuscript (als die agenda er nog ligt: .31 mei in het kavijkakskaffee) Bruno Deneckere speelde ten dans, allee, ten gehore. Toch wat ondergewaardeerd deze ex-Pink-Flower, al blijft hij natuurlijk wat in de schemerzone tussen country en rock bewegen, maar hij doet het met de nodige overtuiging en verdiend zeker wat meer aandacht en erkenning.

Verder ben ik redelijk wild van "Chasing Pavements" van ene Adele. Heerlijk rrrrrrrauw stemmeke.Andere dingen die me deze week opgevallen zijn:
- RyanAir promoot dat ze geen genummerde zetelkes hebben en vrije keus om te gaan zitten waar je wil. Kinepolis promoot het feit dat ze genummerde zetelkes hebben en dat het luxe is om op voorhand te weten waar je zult zitten.
- de draadloze waterkokers van de Lidl
- Tafelspringer De Crem die zich weer wanhopig aan het profileren en belachelijk maken is.
- Die van den antweirp nog steeds ontvangen worden door politie in gevechtskledij en gevaarlijk uitziende woefkes als ze in Oostende gaan voetballen.
- Sirkul brengt t mooiste voetbal van 't stad.

Geen opmerkingen: