Bajofondo Tango Club @ Vooruit


Wat ne mens allemaal niet lijden moet voor zijn vrienden.


Eind september kwam het nieuwtje dat Eraly nog kaarten had voor het tweede concert van de flikken in het sportpaleis. Metje en co waren geïnteresserd... Kaarten waren in Brussel, ik dus naar het fantastische optreden van the hip, kaartjes ontvangen, afgegeven bij de vrienden. Concert afgelast, geld terug te krijgen via de originele kopers die ze mogen terugsturen... Ikke weer tussenpersoon. Gelukkig zegt Eraly zijne *date* af voor Bajofondo Tango Club in de Vooruit. Spaart me een rit naar Brussel en de bende rond Gustavo Santaolalla is magic !!!!

2 jaar geleden gezien op 't Cactus en aangenaam verrast. De set was iets rustiger en minder elektronische getint dan die op Cactus. De Vooruit was ook te vol (uitverkocht = 1000 man/latinas) om vlot te bewegen. Hoewle het dus tijdens de meeste nummers behoorlijk rustig was, kwam na elk nummer een geweldig applaus, wat de mannen op het podium precies pakte, want hun appreciatie richting publiek was aandoenlijk overdreven. Naar het einde toe werd het tempo opgedreven en tijdens 'los tangueros' barstte de boel uiteindelijk los en werd (onder aanvoering van de roadies) het podium dansend ingenomen door zo'n 100 dansende poppetjes uit het publiek.

Paar heerlijke bisnummers verder was het feest afgelopen. Police kaartjes terug aan Eraly gegeven en glimlachend naar Brugge gegeven.

Geen opmerkingen: