Mijmeringen

- In de opbouw naar mei 68, was "Leuven Vlaams' de kreet, nu gaan we voor "Linkebeek Frans" in 2008, misschien moeten we gewoon de regionale en nationale parlementen opdoeken en als eerste volledig opgaan in Europa??
- De US of A is erop tegen dat Turkije Irak binnenvalt om de terroristische aanslagen die vandaaruit op hun land gepleegd worden te bevechten. "Massavernietigingswapens" hebben die mannen van de PKK,, zou het gerucht dus moeten zijn.
- In het 'november' nummer van de cosmo roepen ze 30 oktober uit tot dag van de decollete. 1 eur per foto gaat naar het kankerfonds. Insturen die foto's !!
- In Mechelen laten ze zich omkopen voor 11.500 EUR, Jeroen Brouwers schrijft een boek en weigert een prijs omdat hij 16.000 EUR te weinig vindt.
- K3 wil een nationale kusjesdag. Hoe zat het ook al weer met poeperkesdag??
- Vanaf zaterdag ben ik verlost van al die zever hier en kan ik genieten van de natuur, mensen en levenstijl in het oosten. Dat zal alles wel weer mooi in perspectief zetten. Afrika, .... Amerika .... zoveel mooier als we samen zijn.

1 opmerking:

yves/moerke zei

goeie reize !!!

ivm die bak voor 2012 - awel, in 2012 ten laatste zal Beke den Iron Man Hawai winnen - zet die bak dus mo gereed - Santé :)

grtz,
Yves.