Employee of the Month

Na wat lekkere bolinhos de bacalhau en bobó de galinha en de nodige lekkere margaritas in dit mexicaans/brazilaans restaurant, ben ik met mijn collega en bazen richting UGC getrokken om nog eens een filmpke mee te pikken. Gezien dit een werkuitje was, werd gekozen voor Employee of the Month, wel, euh, op straffe van ontslag werd ik gedwongen om te kiezen tussen Shrek 3, Ocean's 69 en deze dus. Goeie film? Bwa, eigenlijk een flinterdun verhaaltje van een loser die indruk wil maken op een bimbo en daardoor de strijd aangaat met de "populaire" jongens, zijn vrienden verwaarloost tot hij tot inkeer komt. Maar we hebben anderhalf uur lang zitten gieren van het lachen. Het gezelschap, de margaritas en de film zorgden voor een uitgelaten sfeer en ik heb echt genoten van "de vondsten" en de slapstick momenten in de film als de "eerste date" en het "reservoir dogs" moment.

Nog een speciale vermelding voor Andy Dick (what's in a name) voor zijn rol als bijna blinde oogspecialist met alle bijhorende woordspelingen en situaties.

1 opmerking:

Willie zei

Lang leve de margharita's inderdaad, want anders was het echt wel een fiasco geworden denk ik. Maar ik heb ook hard gelachen, soms al een minuut voor er iets gebeurde, maar dat heb je met een voorspelbaar verhaal :-)