Wynn (1)

Het was alweer een jaar of 2 geleden, maar gister was het eindelijk weer zover: Steve Wynn & The Miracle 3 zijn in het land ! Veruit de bende die ik het meest gezien heb. Soms meerdere keren op dezelfde tour, om niet te zeggen 2 dagen mekaar. Waarom? Omdat ze goed zijn live en omdat er de nodige variatie is van concert tot concert.

Nu zijn ze hier om de nieuwe CD voor te stellen. Aangenaam stevig ding dat alsmaar groeit. De zang live, klinkt zoals op de CD (ietwat eigenaardig) maar voor de rest is alles er. Een stevig doormeppende Linda op drums (dat jaguar toptje grrrr), Jason Victor die soleert alsof het een lieve lust...

Hoogtepunten: No One Ever Drowns, Death Valley Rain, Amphetamine (even schrikken, na amper een uur al beginnen met de bissen, maar dat werd ruimschoots rechtgezet). Eerste bisronde eindigde met Halloween (Wat een versie!) en Days of Wine and Roses. Daarna volgde nog een tweede ronde van Steve solo.

Alles samen weer 1u45 genieten van begin tot eind. Morgen in de bota en hopelijk is het publiek dan uit zijn maandagse slaap (enkel bij de bissen kwam het helemaal los).

1 opmerking:

Koop zei

zo zonder foto of filmpje van dat tijger-excuseer-jaguar topje toch een wat magere 'post', maar kom.
Over morgen: ik kijk er naar uit als een aan stevige diarree onderhevige manspersoon uitkijkt naar een toiletbezoek.