Familie bezoek

Ik heb een kleine familie, een heel kleine eigenlijk. 2 neven, 2 nichten, 2 tantes, een nonkel, een grootmoeder en nog wat kinderen van die neven en nichten. En dat is beide kanten van de familie. En toch, die familie zie of hoor ik weinig, zeker die aan vaders kant. Dus.... toen bleek dat mijn neef met zijn groepje in de Terminus ging spelen, wou ik er wel bij zijn.

Na de laatste werkmomenten van de week, leek het me wel leuk om bij mama te gaan eten alvorens naar het optreden te gaan. niet meer doorheen de besneeuwde, geijzelde straten van Sint Jozef en al wat daarvoor ligt vanaf de autostrade. Gewoon, recht naar Middelkerke, dan Oostende en dan de laatste rit naar huis...

Eens in Middelkerke, realiseerde ik me dat mijn portefeuille nog in Bruhhe lag, sinds die ochtend eigenlijk al. Het idee om zonder papieren doorheen de controle druk nacht te rijden zinde mij niet en gelukkig waren er alternatieven. Uiteindelijk werd ik gedropt aan het station, en zou ik de taxi of bus terug nemen naar Middelkerke.

Maar eerst....Een aangenaam optreden van Pornorama, met mijn familie als de niet zo stille bassist en ik kende zowaar meer nummers van hen dan ik vermoeddde. Aangenaam zei ik, want ze hadden een waslijst aan leuke nummers, zonder dat er echt iets uitsprong en "boom boom" zat redelijk vooraan in de set.

Daarna was het de beurt aan The Customs, de belgische hype van het moment. Ik had de bejubelde doorgangen op LeffingeLeuren en in 't Ma/Z gemist wegens elders anders. Maar je merkte meteen wel dat die mannen een klasse hoger speelden, qua uitstraling en stevigheid stonden ze er gewoon. Voeg daar nog "Rex", "Justine" en nog een paar radio vriendelijke nummers bij, zwevend ergens tussen Interpol & The Editors en je hebt een meer dan aangenaam optreden.

De avond was echter nog niet voorbij.... de nachtbus dropte me in de buurt van de Barra in Middelkerke, en binnen bleek nogal wat gekend volk te zitten die ik al enige maanden, zoniet langer niet gezien had. Feeeeeeeeeeeeeesje !

Geen opmerkingen: