Superman (net als, een beetje toch)

Na het betere glij- en crashwerk van vorige week, was dinsdag tijd voor wat vliegwerk. Met de collega's de grens overgetrokken richting Roosendaal naar de Indoor Skydive, wat eigenlijk een hoge koker was, met een (paar) krachtige luchtblazers onderin.
We kregen een schone overall, een bril, een helm, oordopjes en een inleidingsfilmpke om te tonen hoe het moest en wat we gingen doen. oja, we kregen ook nog een haarnetje :). Het komt er dus op neer om ontspannen,armen losjes in de lucht, benen wat gebogen en met het bekken vooruit de koker in te 'stappen/vallen/getrokken worden'. Dan onderbegeleiding (lees handje houden) van de instructeur kan je "vliegen" ! Een heerlijke ervaring. Op en neer ga je door je hoofd te heffen of naar onder te zien en je benen meer of minder te strekken. (Let op de geijkte tekens van de instructeur, want door het oorverdovend gebrul van de blazers kan je niks zeggen). Voor de rest beweeg je door met je armen/lichaam, lichtjes te kantelen.

2 keer een minuut is kort, maar 't is een heerlijk gevoel. Een originele activiteit, een absolute aanrader! (behalve voor de stresskonijnen onder ons)

Nu nog een blauw balletpakje en een rode cape :p

Hier 't compilatie'tje van mijn 2 minuten gevlieg!

1 opmerking:

Koop zei

geen superwoman tegengekomen, onderweg?