laos (3): Vientiane

Gister dan nog wat watjes bezocht, maar vooral rondgehangen en de mensen in de gaten gehouden. 's avonds dan wat gaan eten en gaan bowlen. bowlen is hier duidelijk nog in het beginstadium.... Lachen met de anderen (en mijn eigen domme dingen) was de regel.

Ondertussen is het toch ook wel duidelijk dat de omgang met de lao meisjes/vrouwen wel op heel dubbelzinnige manier gebeurd... afspreken op plaats X. via andere wegen, en zeker niet gelijk toekomen op plaats Y. "toevallig" elkaar tegenkomen. via via via afspraken maken.. en gezien V eigenlijk maar een groot dorp is, is de sociale controle en roddelgehalte behoorlijk hoog. Onze avonturen van de eerste avond waren allang geweten bij ons gezelschap van de tweede avond. zelfs dat we in kaffee abstract waren (en we waren de enige 2 daar).

Straks nog tempeltje en dan sauna en massage...

morgen naar Vang Vieng. Maandag dan met uxo mee naar Pakse inChampasak in het zuiden en op die manier het land eens doorkruisen. ben benieuwd.

4 opmerkingen:

Koop zei

"onze avonturen van de eerste avond" - welke dan wel? en waarom staan die niet op de blog???

en hoe was die massage?

en waar blijven de foto's??

Nico, hou je goed daar voor de rest, zal regelmatig de blog nog wel es checken. En vanavond es iets v an die rockster proberen te downloaden. Rock over Laos, Rock over Detroit, Rock over London!

Willie zei

Hahaha, kijk eens naar je google-ads rechtsboven, 't is wel duidelijk waar het allemaal om draait bij jou ;-)

Blogger zei

ge hebt daar precies nogal veel "rondgehangen" in Laos.

Shamrockske zei

@ P. Leno: Ieder doet waar hij goed en/of graag doet. Ik "hang" als de beste en doe dat nog graag ook.