Zomer

Snikheet was het vorige week... en wat doen we dan?
wat volleyspelen in een zaal :(. Ons eerste tornooitje., matchke gewonnen, matchke verloren, veel gelachen, nog meer gezweet en dan richting Olland. Gorinchem als einddoel om Freek nog eens terug te zien en de Zomerfeesten te euh vieren.
Ondertussen toch wat last van dat verrekkingske dat vrijdag begon te trekken en dat tornooi zaterdag heeft niet veel goeds bijgebracht.
Gers Pardoel nam ons mee, gelukkig niet al te ver. Leuk entertainment voor de kleine, grote kanshebber als knaller op foute feestjes, maar niet echt boeiend dus. Tenzij bij de jonkies, gezellig krijsen als hij foto neemt en zegt dat hij die op twitter gaat zetten ...
't Vuurwerk van de plaatselijke vuurwerkboer was dan wel weer in orde. paar leuke knallen en prachtige kleuren.
Daarna mocht ene Berget Lewis haar ding doen. Ze begon veelbelovend met een paar soulkrakers, maar gaandeweg verzandde het nogal, zowel kwa songkeuze als hoe ze het brachten. Wat niet wil zeggen dat het niet gezellig was :p Afgesloten hebben we op de varkensmarkt met iets dat Helemaal Hollands heette ...en de vlag dekte de lading. Oerhollandse krakers, hollandse gezelligheid troef. Persoonlijk hoogtepunt vond ik toch wel die "Sex met die Kale" op de tonen van "Sex on Fire". Loss gehen !Dat verrekkingske bleek later op de week helaas een spierscheur te zijn van 4 cm in de kuit... Maar ik ben blijkbaar in het goede gezelschap van de voetballers Zimling & Chadli ... 4 tot 6 weken out, terwijl we nog maar 3 weken ver zijn. It Sucks !

Geen opmerkingen: