Glad to be ....

Geweldig gezellig avondje gisteren in de Terminus in Oostende.

Dankzij TaZ kon Tiny Legs Tim de zaal opwarmen en deed dat met verve. Op zijn eentje, op gitaar, voetstampend en met de blues. Goeie nummers, meestal met redelijk tempo erin. Goeie opener !

Kort erna mocht Tom Robinson beginnen. "Boom Time" en dat was het ook. Die warme stem, de vriendelijkheid en die goeie ouwe gekende nummers... Nog steeds even ge├źngageerd: 1 nieuw nummer over de bankencrisis en tijdens "Power in the Darkness" (bissen) een uithaal naar de Belgische politiek.

Hij wou ook 'La Bourgeoisie' spelen, maar vond de franse inzet niet meer, dus kregen we maar zijn 'Yuppie Scum' versie. Goeie gitarist ook die hij bij had.

Blikvanger van de avond was de percussionist. Hij mocht schudden met een sambabal en tambourijntje iets groter dan een hand en deed dat met zo'n enthousiasme... Hij zag er dan uit als zo'n echte engelse lad die niks dan miserie uitstraalt, inclusief crew cut, maar dan met hamsterkaakjes. Na elk nummer applaudiseerde hij deftig mee met het publiek. Weird ! Tijdens de bisnummers mocht hij zelf een nummer brengen en de monden vielen open. Goeie stem, gitaarspelen kon hij ook .... Prompt volgde een tweede nummer :)

Daarvoor had Tom Robinson via 'Martin' (lustige meegezongen door de zaal),'Listen to Radio' en 'WarBaby' al opgebouwd naar de climax in "2-4-6-8 Motorway".

Een supergezellig avondje !

Geen opmerkingen: