Eetweekendje

Het weekend van den 21sten was een eetweekendje. Vrijdag met mijn ouders naar de Oriental Wok, kwestie van goed te maken dat ik met moederdag niet in de buurt was.



Zaterdag had Nathalie, met anderhalve maand vertraging, haar verjaarsbbq'tje. 's middags in de regen beginnen en 's avonds in de zon eindigen, in goed gezelschap. Meer moest dat niet zijn.










Zondag was het dan bij mij te doen. BBQ in laatste instantie afgelast wegens de slechte weersvoorspellingen en vervangen door een gourmetplaatje. Een deel van het gezelschap gerecupereerd, aangevuld met neefje, An (binnenlands excuus van dienst) en haar westvlaming en de blonde god hieronder. Samen konden we genieten van het lekkere zonnetje, alvorens richting markt af te zakken voor een barslecht optreden van de Kreuners.



Maandag was het dan de nationale treurdag. In Ruisbroek toch, niks dan grijs en donkergrijs aan de hemel te zien gekregen en heel, veel nattigheid er zien uitvallen. Gelukkig was de garage groot genoeg, de mosselen superlekker en had ik rustig de tijd om te beginnen recupereren van de voorbije dagen....

Geen opmerkingen: