West Vlaming van het Jaar

Op de avond waarop nogmaals blijkt dat ze hier het beste voetbal van het land spelen "lang leve de Vereniging", was er ook de verkiezing van de West Vlaming van het jaar.

Gelukkig hadden ze de politiek uitgesloten: Leterme (standard supporter en all round failure), Geert Lambert (spiritist van wat eigenlijk), Johan VDL (oostends debacle), Dedecker (oostends debacle) en Geert Bourgeois (nummer van Jacques Brel) en Van Quickenborne (flexibele niemander), .... maakten geen kans.

Wel:
- Miss Belgiê Annelien Coorevits: leuke, spontane verschijning, helaas, België bestaat niet meer en haar Deschacht connectie...
- Stijn Devoldere, krachtmens uit het verdachte coureurmilieu
- muzikaal gelauwerde zaag, Piet "den Ozark" Goddaer die binnenkort vaandelvlucht pleegt naar Parijs
- Marijke Pinoy: mama Ben X geloof ik, film niet gezien
- Bie Schurmans, onderneemster en bazin van Fomeco, die uitlaatpijpen maakt voor allerlei voertuigen en dat in het groene jaar !

Vorige winnaars: Franky Dury, Laura Lynn, Yves Leterme, Geike Aernaert en Wim Opbrouck.

Moeilijk kiezen uit deze 5. ik had zelf graag één van de west vlaamsche komieken genomineerd gezien: wouter deprez, piv huvluv, gunter lamoot, ... talent zat.

UIt de 5 zou ik kiezen voor Annelien Coorevits, maar dan vooral omdat ze in de voetsporen van Ann van Elsen zou treden en langs Deschacht naar Playboy zou gaan... en haar lekker west vlaams accent natuurlijk

Winnaar staat hier of in de comments als je dit later leest en de nieuwssite heeft al belangerijkere dingen staan.....

2 opmerkingen:

Shamrockske zei

Piet Goddaer (Ozark Henry) is "West-Vlaming van het Jaar 2007"

Piet Goddaer (Ozark Henry) is verkozen tot de "West-Vlaming van het Jaar 2007". Dat is in het Kursaal van Oostende bekendgemaakt op het feestelijke gala van Focus-WTV. Voor de kijkers en de redactie is Piet Goddaer de meest verdienstelijke West-Vlaming van het afgelopen jaar.

yves/moerke zei

idd - toen ik vorige week de nominaties zag, dacht ik ook : "wie moet je daaruit kiezen ... ?"

is er wel een Westvlaming van het jaar ???

volgens mij niet ... maar ja, da is nu de mode zekers ?!