Lang weekend

Het lange weekend met bijhorende "ommegank" zit erop...
Vrijdag richting Pauluspleintje getrokken alwaar Flatcat een heel verdienstelijke poging deed om de aandacht te trekken, niet simpel op die feesten ginder. Diabolo Boulevard deed hetzelfde, maar trok mijn aandacht niet wegens te druk aan't socializen met oude vrienden.

Zaterdag was het de "Balroom Brugeoise" waar ik met wat nieuwere vrienden van folk, le bal, salsa, tango en andere dansjes heb kunnen genieten. Uitblinkers waren "Kiril & live band" (soort electro balkan) en "Sweet Emma & The Mood Swingers" en de brugse zot aan anderhalve euro op de vismarkt.

Zondag was het dan de beurt aan de nog wat oudere vrienden en hun kinderen om de tuinen van mijn buren te belagen en af te sluiten met menig gaar gebakken mosseltje. Zelfs de pogingen tot regenbui konden de pret niet drukken.

Om den ommegank rond te maken, trokken we maandagavond dan maar naar Diksmuide voor een tryout van "Customs". Het gezelschap was geslaagder dan het optreden. Ze begonnen met een Madness rip off & eindigden met hun versie van The Smiths, maar tussendoor klonken de nieuwe nummers toch te braaf (lees saai) en misten ze toch wat het hoekige van de oude nummers. De vette bas en daverende drums bij momenten konden enige bloedarmoede niet verhullen.

Geen opmerkingen: